19/6/09

ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ (1 ½ φλυτζάνι)

2 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
½ φλ. τσαγιού λάδι
½ φλ. τσαγιού πολτοποιημένες ντομάτες
λίγες πράσινες ή μαύρες ελιές
2 κ. σ. άσπρο κρασί
αλάτι, πιπέρι

Σοτάρουμε ελαφρά το κρεμμύδι και την πιπεριά στο λάδι, προσθέτουμε τη ντομάτα, τις ελιές κομμένες σε κομμάτια, αλάτι, πιπέρι και το κρασί. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει, ώσπου να δέσει. Σερβίρεται με θαλασσινά.