7/3/10

Πατάτες τσιπς

Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τις αφήνουμε μισή ώρα σε παγωμένο αλατισμένο νερό (2 φλ. νερό, 2 κ. σ. κοφτές αλάτι). Τις στραγγίζουμε, τις αφήνουμε σε πετσέτα να στεγνώσουν, τις βυθίζουμε σε αρκετό καυτό λάδι, τις ψήνουμε έως ότου ξανθύνουν, τις βγάζουμε από το λάδι σε απορροφητικό χαρτί, τις πασπαλίζουμε με ψιλό αλάτι ή παρμεζάνα και τις βάζουμε σε δυνατό φούρνο.