2 ποτήρια καλαμποκέλαιο
1 ποτήρι κρασί άσπρο αρετσίνωτο
1 ½ ποτήρι ζάχαρη
3 κ. γ. μπέικιν
1 κιλό αλεύρι μαλακό (ίσως και λίγο περισσότερο)
2 βανίλιες ή ξύσμα πορτοκαλιού
1 ποτήρι κρασί άσπρο αρετσίνωτο
1 ½ ποτήρι ζάχαρη
3 κ. γ. μπέικιν
1 κιλό αλεύρι μαλακό (ίσως και λίγο περισσότερο)
2 βανίλιες ή ξύσμα πορτοκαλιού
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη και το κρασί και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε το μπέικιν και τις βανίλιες ή το ξύσμα πορτοκαλιού στο αλεύρι. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή. Πλάθουμε σε κουλουράκια μικρού μεγέθους και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 – 25΄.