21/6/10

Κουλουράκια μαργαρίτες

200 γρ. βιτάμ
½ ποτήρι ζάχαρη
1/3 ποτήρι πορτοκαλάδα
1 ποτήρι φουντούκια ψιλοκομμένα
3 ποτήρια αλεύρι (κόκκινη φαρίνα Γιώτης)
1 κ. σ. κονιάκ
50 γρ. κουβερτούρα

Δουλεύετε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Ρίχνετε το κονιάκ, το αλεύρι, τα φουντούκια, την πορτοκαλάδα και τα ζυμώνετε. Λαδώνετε μικρές φόρμες του κέικ, βάζετε τη ζύμη και στο κέντρο ένα μικρό κομμάτι κουβερτούρα. Τα ψήνετε στο φούρνο στους 170° για 1 ώρα.