21/6/10

Κουλουράκια σμυρναίικα

3 – 3 ½ ποτήρια αλεύρι κόκκινη φαρίνα Γιώτης
200 γρ. βιτάμ
3/4 ποτήρια ζάχαρη
3/4ποτήρια πορτοκαλάδα
1/2κ. γ. μαστίχα, κανέλλα

Δουλεύουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, ρίχνουμε την πορτοκαλάδα και λίγο – λίγο το αλεύρι, τη μαστίχα και την κανέλλα. Πλάθουμε τα κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε, και τα αλείφουμε με λίγο νερό και λάδι. Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200° για μισή ώρα.