• 6 κ. σ. κοφτές βούτυρο
• 6 κ. σ. κοφτές αλεύρι
• 2 φλ. τσαγιού γάλα
• 1 ½ φλ. τσαγιού κοφτό αλάτι
• ½ κ. γ. κοφτό πιπέρι
• 2 αυγά
• 2 κ. σ. νερό
• αλεύρι και φρυγανιά
Λιώνουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο και ρίχνουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε το μίγμα σε σιγανή φωτιά. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο – λίγο το γάλα, ενώ ανακατεύουμε συνεχώς. Βάζουμε πάλι το μίγμα στη φωτιά και το βράζουμε, ώσπου να πήξει. Προσθέτουμε το αλάτι και πιπέρι.