3/12/09

Μπουρεκάκια με τυρί

Υλικά
•    300 γρ. φύλλα κρούστας
•    150 γρ. τριμμένη φέτα
•    150 γρ. τριμμένο κασέρι
•    150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
•    ½  φλ. τσαγιού μπεσαμέλ
•    λίγο μοσχοκάρυδο
•    2 αυγά.

Βάζουμε σε βαθύ μπολ τη μπεσαμέλ και σπάμε ένα – ένα τα αυγά, ανακατεύοντας κάθε φορά πολύ καλά, προσθέτουμε τα τυριά και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε τα φύλλα σε φαρδιές λωρίδες, τις αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο και βάζουμε μια κουταλιά από το μίγμα σε κάθε λωρίδα. Τυλίγουμε τις λωρίδες σε σχήμα φλογέρας. Βάζουμε τα μπουρεκάκια σε βουτυρωμένο ταψί, τα αλείφουμε με το υπόλοιπο βούτυρο και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15 – 20΄.