3/12/09

Τυροκροκέτες

Υλικά
•    60 γρ. αλεύρι
•    1 ½ κ. γ. μπέικιν
•    1 κ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
•    300 γρ. κεφαλοτύρι
•    λίγο αλάτι
•    λάδι για το τηγάνισμα

Χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο και ανακατεμένο με το μπέικιν και το αλάτι. Προσθέτουμε τον μαϊντανό και το τριμμένο τυρί, ανακατεύουμε καλά το μίγμα, μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους. Καίμε το λάδι και με μικρό κουταλάκι παίρνουμε λίγο – λίγο από το μίγμα και το τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά, για να μην καούν. Σερβίρονται ζεστά.