3/12/09

Γαλλικό ορεκτικό

Ετοιμάζουμε λίγη ζύμη για τυροπιτάκια και τη βάζουμε σε ένα ταψάκι ή φόρμα. Κόβουμε λίγο μπέικον καπνιστό σε μικρούς κύβους και το χώνουμε μέσα στη ζύμη, που πρέπει να είναι αραιή. Χτυπάμε 2 αυγά ολόκληρα με ένα ποτήρι κρέμα γάλακτος ή γάλα εβαπορέ, όπως κάνουμε όταν κάνουμε ομελέτα, ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και το χύνουμε πάνω στη ζύμη. Το βάζουμε σε μέτριο φούρνο να ψηθεί 40΄.