3/12/09

Τυροκεφτεδάκια

Υλικά
•    250 γρ. κεφαλοτύρι
•    2 αυγά χτυπημένα
•    ½ φλ. τσαγιού φρυγανιά
•    λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
•    πιπέρι
•    λάδι για το τηγάνισμα ή βούτυρο

Τρίβουμε το κεφαλοτύρι σε χοντρό τρίφτη. Χτυπάμε καλά τα αυγά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το λάδι και ανακατεύουμε. Αν το μίγμα δεν είναι αρκετά σφιχτό, προσθέτουμε λίγη ακόμη φρυγανιά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε λάδι ή βούτυρο.